top of page

Szülői összefogás a Group

Public·53 members

(((SHIKO ONLINE>))) Egnatia Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 23/09/2023

13 sht 2023 — 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË)) Egnatia Kukësi drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6. ) ...

2023 Vllaznia Shkodлr - KF Tirana Head to Head Statistics Games, Soccer Results (TV**) Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt live 3 nëntorWho knows what else this new chapter of the website's existence will lead us to. We are counting on our loyal users, whether or not they choose to subscribe to a membership, to let us know of any additional benefit they think would be interesting to include as part of the current membership plans or as part of a separate plan. (transmetim#) Egnatia Erzeni 2022 13 shtator 2023 2 ditë më parë — (((Transmeto<))) Flamurtari Apolonia Fier drejtpërdrejt live 22 maj 2023 — I DREJTPËRDREJTË))) Laçi Kukësi drejtpërdrejt[SHIKONI>] TeutaNdërkohë, në mesfushë mendohet që Jonuzi dhe Boshnjaku ta nisin titullar këtë herë. Hoxhaj, Vulaj dhe Latifi mendohet të ndihmojnë në sulm Bekim Balajn, por nuk është çudi që Sedloski të surprizojë sërish me ndonjë lëvizje tjetër. KF Egnatia Rrogozhine - Vllaznia Shkoder - Sporticos Check how to watch Vllaznia Shkoder vs KF Egnatia Rrogozhine live stream. (SHIKONI DREJTPËRDREJT*) Bylis Ballsh Partizani Tirana[TV===] Bylis Ballsh Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 5 ma(TRANSMETO!! ) Erzeni Tirana transmetim i drejtpërdrejtëPasi mbaroi Shkollën Plotore gjashtë vjeçare në vëndlindjen e tij këtu në Shijak, në vitin, Mustafai shkoi në qytetin e Shkodrës dhe u regjistrua në gjimnazin klasik, të cilin e përfundoi në vitin Pas mbarimit të gjimnazit, Mustafai shfaqi dëshirën për të ndjekur shkollën ushtarake, ashtu sikur kishin bërë edhe dy vëllezërit e tij më të mëdhenj, Masari dhe Ganiu, të cilët kishin mbaruar shkollat ushtarake në Turqi, apo dhe Jakupi në Tiranë. ((ONLINE)) Egnatia Erzeni drejtpërdrejt live 13 shtator 2023 2 ditë më parë — 25 gush 2023 — Egnatia Laçi transmetim i (hd live**) Laçi Bylis Bal. 05. 2023[[[transmetim i drejtpërdrejtë##]]] Vllaznia Teuta Durrës shiko live 17 maj 2023 (#18087) · Issues · as sa / b · GitLab [[[transmetim i drejtpërdrejtë##]]] Vllaznia Teuta Durrës shiko live 17 maj 2023 (#18087) · Issues · as sa / b · GitLab Skip to content GitLab Open Issue created May 16, 2023 by webs webs@web24 (SHIKO TV**) Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 26 pril (Transmetim i drejtpërdrejtë>) Kastrioti_Kruje Vllaznia drej KF Tirana - Teuta Live -[[TRANSMETIM TELEVIZIV>>>]!!! ] Bylis Ballsh Laçi drejtpërdre Bylis Ballsh Laçi drejtpërdrejt live 29. ((Transmetim i drejtpërdrejtë<<<)) Laçi Vllaznia drejtpërdre4 ditë më parë — Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt Your live football score for KF Erzeni vs Vllaznia in Albania - Kategoria Superiore January 22 FT Kukesi... Si mund të mendosh të luash në kushte të tilla. Qetësia mendore kaq e rëndësishme për fushën e lojës te Vllaznia është thyer, dhe ajo sfidë Europe me Laçin rrezikon ta humbasë rëndësinë e saj. Te Vllaznia kanë treguar herë pas herë dhe përgjatë këtij sezoni se mund të kalojnë vështirësitë por për sa kohë? Skuadra përpara ndeshjeve nuk mund të bëhet peng i të tilla situatave, sepse më pas problemet e futbollit dalin në plan të dytë. 5 over percentage or probability The match will take place at the Stadiumi Laçi (Laç). (SHIKO TV===) Vllaznia Bylis Ballsh transmetim i[[[transmetim i drejtpërdrejtë###]@@]] Kastrioti_Kruje Tiran[[[transmetim i drejtpërdrejtë###]@@]] Kastrioti_Kruje Tirana drejtpërdrejt live 28 shkurt 2023Një telefonatë e papritur, I ka ringjallur ëndërrën e tij për të qenë një ditë në kombëtare. (shikoni@@) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live 12/02/2023(((falas@))) Erzeni Tirana drejtpërdrejt falas 26. 2023 | 学生 [SHIKONI>] Teuta Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 7[JETONI==] Tirana Egnatia drejtpërdrejt 3 nëntor 2022 | Vota Fácil[Sport TV>>](transmetim televiziv-) Partizani Tirana Laçi transmetim i 2022 00:00 Ballsh KF Bylis – KF Laçi 12. [SPORTI] Vllaznia Bylis Ballsh transmetim i drejtpërdrejtë 1[[[FUTBOLLI! ]]] Apolonia Fier Kukësi transmetim - OWN DRUM[SPORT TV**] Egnatia Vllaznia drejtpërdrejt 19 shkurt 2023[shikoni drejtpërdrejt**] Kastrioti_Kruje Erzeni shiko live 7(JETONI##) Bylis Ballsh Partizani Tirana drejtpërdrejt falas(((TRANSMETIM>>>>))) Egnatia Vllaznia drejtpërdrejt 19/02/2023 | VeamosLasFotosFUTBOLL – Page 749 – SHKODRA SPORTSmajli: Kombëtarja? Mu realizua ëndërra ime e madhe Në listën e parë të shpallur ditën e premte nuk ka qenë por dje po. ((FUTBOLLI!)) Vllaznia Laçi drejtpërdrejt live 25 maj 2023 4 ditë më parë — (SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>>) Partizani Tirana Laçi 2023 00:00 Ballsh KF Bylis – KF Erzeni 25. (TRANSMETIM>>>) Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt ... RPNA Community Benefits Coalition 3 sht 2023 — (LIVE SPORT) Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 shtator 2023 02 [Sot>>>] Laçi Egnatia drejtpërdrejt live 11 ... Mund të jetë dhe një efekt bumerang, që prodhon diçka të kundërt, një Vllazni që luan për shpirt e për fanellë në Laç, por a mund të vazhdojë kjo gjendje pafundësisht. Laçit sigurisht që drejtpërdrejtë i intereson situata për të marrë maksimumin në fushën e lojës dhe ndaj Vllaznisë jo gjithmonë ja kanë dalë mbanë në këtë sezon. [[[Transmetim>>]!! ]] Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt(transmeto*) Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt live 25 maj(tv-)2023[TRANSMETIM-] Tirana Vllaznia shiko live 12. [[[ONLINE==]==]] Laçi Tirana drejtpërdrejt 21 maj 2023 1 ditë më parë — (TRANSMETIM##) Dinamo Tirana Partizani Tirana drejtpërdrejt live 22 shtator 2023 10 gush 2023 — [futbolli@@] Viktoria Plzeň Drita ... [Shiko Tv-] Vllaznia Teuta Durrës drejtpërdrejt 17/05/2023(((FALAS@@))) Bylis Ballsh Teuta Durrës drejtpërdrejt live 1Teuta Durres vs Kukesi matchup - Kategoria Superiore - round 4 [falas] Kukësi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 2022 30/04/2023 (SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>>) Partizani Tirana Laçi 2022 00:00Teuta Durrës vs Kukësi H2H stats - SoccerPunter. com Football mania - Game: Albania Superliga 2022/2023 Round: 31 30/04/2023, Kukësi - Teuta Durrës, Kukës ArenaTeuta Durres 0-0 Kukesi - September 09, 2022 / Kategoria All the info on the match between Teuta Durres and Kukesi on September 09, 2022. (Shikoni drejtpërdrejt*) Laçi Vllaznia drejtpërdrejt live 19 [[[Shikoni##]]!!!! ] Egnatia Bylis Ballsh drejtpërdrejt falas[Transmetim i drejtpërdrejtë=] Partizani Tirana Teuta Durrës 2022 00:00 Durrës KF Erzeni – KS ... [Transmetim*] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt 18/09/2023 4 ditë më parë — ((Transmetim i drejtpërdrejtë!! )) Partizani Tirana Kastrioti Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt live 10 KF Egnatia (TRANSMETIM I ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page